NA KONTATKTONI

Na kontaktoni përmes e-mailit, telefonit apo plotësoni formularin tonë për të kërkuar një vlerësim ose për pyetje të përgjithshme në lidhje me Kontraktorët  dhe shërbimet tona.

  LOKACIONI

  Bulevardi Nëna Terezë
  Ish Hoteli Union
  10000 Prishtinë,
  Republika e Kosovës

  KONTAKTI

  TEL: +383 38 222 224
  e-mail info@allzone-ks.com

  allzone maps